Új termékek a Ridemann kínálatában!

2020 második félévében viszonylag sok új termék jelent meg a RideMann kínálatában.  Több új kategóriába érkeznek termékek.

Az egyik kategória az ülés gázrugóké!

Az ülésgázrugó!

Egy viszonylag kicsi és alap esetben nem túl lényeges alkatrész az autóbuszok üzemeltetése szempontjából. Sokan azt sem tudják, hogy létezik ilyen. De….

Rögtön az egyik legfontosabb alkatrész lesz, ha az utasunk nem tudja működtetni. Nem lehet dönteni az ülést vagy nem áll meg abban a pozícióban , melyre ő vágyik.

Ezen alkatrészeket úgy tervezték, hogy több ezer oda-vissza utat tegyenek meg, de sajnos ezen alkatrészek élettartalma sem korlátlan és a használat közben elromlik. / főleg, ha extrém terhelésnek van kitéve/ És valljuk be extrém használat van bőven egy iskolás kirándulás vagy egy több napos körutazás alkalmával.

Ezen a héten 4 db utasülés gázrugó került be a RideMann kínálatába.
Az első kettő kifejezetten az Evobus csoport márkáiban található meg, míg a másik kettő megtalálható a Mercedesen kívül a Vogel ülésekkel szerelt Bova és Neoplan buszokban is.

Sok esetben ezen gázrugókat nehéz azonosítani, hiszen sok esetben szinte semmi azonosító sincs rajtuk, vagy csak egy gyári szám, amivel viszont csak a gyári termék rendelhető. Ezért gázrugóink méretezve vannak a könnyebb azonosítás érdekében. Méret pontosak és egyszerűen cserélhetők.

És milyen a minősége? Tehetnéd fel a kérdést!

Plusz 6 hónap garancia, maradhat…?

Meglepően magas garanciát kizárólag azok a cégek vállalnak, amik biztosak abban, hogy amit kínálnak, az átlag feletti minőségű. Nem véletlen, hogy a Ridemann alkatrészek esetén az iparágban megszokott 12 hónap cseregaranciát megtoldottuk plusz 6 hónappal.

Jól hangzik? Próbáld ki!

Termékeinket a következő linken tudod megtekinteni: Ridemann utasülés gázrugó

Katalógusunkat itt találod: katalógus letöltés

2020.02.15-ig tartó akciónkban az Új márkához ajándék is dukál

Napok
Órák
Percek
Másodpercek

első ridemann rendelésed mellé most ajándékot adunk

  • Ha február 15-ig nettó 10 000 Ft felett rendelsz oldalunkról RideMann buszalkatrészt, akkor egy fantasztikus Gyulai szarvaskolbász csomagot adunk Neked ajándékba.

Ajándék Neked a Ridemanntól minden negyedévben!

Töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan postázzuk a megadott címre az első példányt.

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.